PROGRAMMA

Aanmelden

OVERIJSSEL: EEN PROVINCIE AAN JE VOETEN KANSEN IN EEN DISFUNCTIONELE WERELD.

Covid-19, klimaatopgaves, energietransitie, stikstof, vergrijzing, personeelstekort, oorlog… Onze moderne maatschappij was nog nooit zo onrustig als nu. En die onrust heeft ook impact op onze sector. Hoe houd je het stuur recht als alles om je heen lijkt te bewegen? Dat lukt alleen met samenwerking, veerkracht en wendbaarheid. Daarover gaat ons MarketingOost Symposium.

Praat mee, denk mee en laat je verrassen door deuren die opengaan.

12.30 - 13.00
Ontvangst bij Schouwburg Odeon
-
Welkomstwoord door Evelyn Borgsteijn, directeur-bestuurder MarketingOost.
-
Adjiedj Bakas | Welkom in het tijdperk van chaos
-
Provinciale vertaling
-
Richard de Hoop | Van klassiek naar jamming!
-
Slotakkoord
17.00 - 18.00
Netwerkborrel

Keynotesprekers

Hoe heeft al die disfunctionaliteit en chaos impact op de vrijetijdsbesteding en hoe ga je daarmee om als bestemming en ondernemer?

Adjiedj Bakas

Keynote spreker

Veranderingen en innovaties verlopen vaak geleidelijk, maar eens in de zoveel tijd verlopen ze razend snel... Adjiedj Bakas deelt in zijn presentatie allerlei inzichten waardoor duidelijk wordt dat alle grote veranderingen vooraf worden gegaan door chaos.

Richard de Hoop

Keynote spreker

Met muziek als metafoor gaat Richard de Hoop met jullie aan de slag hoe we veerkrachtig en wendbaar kunnen omgaan met alle ontwikkelingen die als een kakofonie over ons uitgestort worden op dit moment. We leren “jammen” om nieuwe toekomstmuziek te maken.

Ochtendprogramma